Nyelvlökéses nyelés tanfolyamok

Kedves Érdeklődő!

2013 óta tartunk Havadi-Nagy Marian kolléganőmmel közösen tanfolyamokat nyelvlökéses nyelés témakörben logopédus kollégáknak. Ezek a képzések általában 3 teljes napot vesznek igénybe (péntek-vasárnap). A tematika és a tanfolyam tartalma folyamatosan alakul, fejlődik az igényeknek és visszajelzéseknek megfelelően. Igyekszünk minél több használható tudást és tapasztalatot átadni, nagy hangsúlyt fektetünk a terápia gyakorlati elsajátítására. Ha kíváncsi vagy, miket mondtak az eddigi nyelvlökéses nyelés tanfolyamainkról, itt megnézheted.
A nyelvlökéses nyelés tanfolyamaink részletes tematikáját ide kattintva éred el.

Tanfolyamaink helyszíne általában Budapest, de ha van rá igény és 8-10 jelentkező, nagyon szívesen utazunk hozzád vidékre és megtartjuk ott. Ha ez a lehetőség érdekelne, írj az info@nyelvlokeses-nyeles.hu címre és megbeszéljük!

Az alábbi linkeken tudsz jelentkezni a tanfolyamainkra. Válaszd ki,  hogy melyikre jönnél, és töltsd ki az űrlapot! Természetesen azoknál, ahol még nincs pontos dátum, egyelőre csak tervezési fázisban van a képzés.

Jelentkezés és bővebb információ:

Nyelvlökéses nyelés terápiás tanfolyam Szombathely, időpontja: 2019. július 05 – 07.

Orrhangzós terápia tanfolyam Szombathely, időpontja: 2019. július 08 – 10.

 

Nyelvlökéses nyelés tanfolyamok” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves Gabi!

  Az októberi nyelvlökéses tanfolyamra szeretnék jelentkezni (lehetőleg a hónap első felében).

  Köszönöm: Nóri

 2. Érdeklődni szeretnék, hogy mikor lesz újra nyelvlökéses nyelés terápiájának tanfolyama? Mennyibe kerül?
  Köszönettel:
  Szép-Bancsa Andrea
  logopédus

 3. Logopédust keresek mert a gyerekem pösze és nyelvlökéses nyelő. 23. kerületben lakunk de nem kaptunk segítséget ez ügyben.

 4. Szeretném megkérdezni, hogy a tanfolyam rendelkezik-e FAT akreditációval? Pályázati pénzből mennénk, ill. mikor indulnak 2017-ben, 18-ban újabb tanfolyamok?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.