További nyelvlökéses nyelés tanfolyamok idén

Legnagyobb örömömre egyre többen jöttök tanulni a nyelvlökéses nyelésről tanfolyamainkon. Izgatottan várom a június 27-29-i tanfolyamot, hiszen minden alakalom nagyon sok lehetőséget rejt magában. Én is élményekkel és inspirációval gazdagodva térek haza róluk, mivel a felmerülő kérdések, problémák, a megvitatott esetek segítenek tovább fejleszteni a tananyagot és remélhetőleg az oktatás színvonalát.

A megnövekedett érdeklődés miatt úgy döntöttünk, hogy 2014-ben további két nyelvlökéses nyelés tanfolyamot szervezünk Budapesten. Az egyik időpontja már eldőlt, augusztus 22-24. A másikat októberben tartanánk, de még nem körvonalazódott pontosan, hogy melyik héten.

Ha szeretnél jelentkezni, a jelentkezési lapon tedd meg, kérlek, és az októberi tanfolyam esetében a megjegyzés rovatba írd be, hogy melyik hétvége (hétvégék) lenne a legmegfelelőbb számodra (persze garantálni nem tudjuk, hogy pont akkor lesz).

Ha ismételnél, akkor azt idén már csak az októberin teheted meg, oda még van 3 hely ismétlők számára.

Természetesen továbbra is nyitott a lehetőség vidéken élő kollégák számára, hogy a közelükben tartsunk tanfolyamot, ha van rá igény. Ilyen esetben vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben!

Tanfolyamainkról ezeket mondták

Jelentkezési lap 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.